Ny medlem

Välkommen som medlem i Svensk Medicinsk Audiologisk Förening, SMAF. Du som är läkare och specialist eller ST-läkare i hörsel- och balanssjukdomar eller annan läkare som är intresserad av hörsel och/ eller balanssjukdomar är välkommen som medlem. Du kan vara verksam i Sverige eller i annat land. Du måste inte vara kliniskt verksam för medlemskap.

Du kan ansöka om medlemskap genom vårt kontakformulär här på hemsidan. Ange om du är specialist/ ST i hörsel- och balanssjukdomar eller annan specialitet och var du arbetar. Din mejladress måste registreras för att du ska få inloggning på vår interna hemsida samt för att du ska kunna ta del av utskick från föreningen. När du går med i SMAF godkänner du att vi lagrar dina personuppgifter (namn, mejladress, specialitet, arbetsplats). Vill du inte att vi registerför specialitet och arbetsplats så meddela oss. Namn och mejladress behöver vi hålla register på, så det är en förutsättning för medlemskap.

För dig som är medlem i Läkarförbundet administrerar de medlemsavgiften. Styrelsen meddelar ditt medlemskap, därför vill vi att du uppger medlemsnummer i Läkarförbundet alternativt personnummer (vi sparar inte dessa uppgifter). Det är inget krav att vara med i Läkarförbundet men i så fall får du inbetalningsuppgifter av SMAF.

Årsavgiften är för närvarande 500 kronor.